شهدای مرصاد

وبلاگ شهدای مرصاد فعالیت در عرصه های فرهنگی،اجتماعی،مذهبی،سیاسی (ایران)
شهدای مرصاد
وبلاگ فرهنگی،اجتماعی "شهدای مرصاد"
(این وبلاگ در سال 92 و 93 جزء سه وبلاگ برتر استان خراسان رضوی شناخته شده)
بایگانی
یاد شهدا
آیه قرآن تصادفی مهدویت امام زمان (عج)
عملیات انتقام سخت

طراحی

رفیق شهیدم

طراحی

طبقه بندی موضوعی
خبرنامه پیامکی
کارنامه عملیاتهای دفاع مقدس
جنگ دفاع مقدس

بسم الله الرحمن الرحیم

.: گامی نو در مسیر غربی تر شدن!! :.

برای تبیین اینکه چرا و چگونه، استفاده از تکنولوژی و غرق در آن شدن (مثل نمونه حاضر آن) انسان را به تباهی می کشاند بایستی چندین مقدمه را پشت سر بگذاریم:

دین

سبک و روش زندگی موضوعی است که اساسا" به دین انسان و جامعه بستگی دارد چرا که دین یعنی روش، سبک، قانون و شیوه زندگی. پس بر همین اساس شما هیچ انسانی را نخواهید یافت که برای زندگی خود روش و یا قانونی نداشته باشد مگر اینکه مرده باشد! چون هر انسانی به طریقی زندگی می کند. پس می توان گفت همه ی انسان ها اهل دین هستند.

حق و باطل

گفتیم که هر انسانی روشی را برای زندگی خود پیش گرفته است و به تعبیری همه اهل دین هستند. اینجا باید توجه داشت که زندگی انسان از دو حالت خارج نیست، یا زندگی اش در مسیر حق است یا باطل و قِسم سومی هم ندارد. پس روش زندگی انسان یا حق است و نشات گرفته از شریعت الهی می باشد و قوانین آن از جانب خداوند  تعیین می شود و یا باطل است و منشا آن از هر کسی هست بجز خدا! این دو روش زندگی در طول تاریخ همیشه وجود داشته است و انسان ها زندگی خود را بر اساس آن تنظیم می کرده اند.

صفات زندگی الهی و غیر الهی

  • شریعت الهی هماهنگی کامل با فطرت انسان ها دارد و انسان ها در برخورد با شریعت الهی هیچ گاه احساس کراهت نخواهند داشت و طالب آن خواهند بود ( لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ)۱. جالب است که انسان ها با عمل نکردن به شریعت الهی دچار یأس و پوچی می شوند و این یعنی روح انسان در برخورد با زندگی غیر الهی احساس کراهت دارد و از آن بیزار است.
  • منشا شریعت و زندگی الهی خداوند است اما منشا شریعت غیر الهی و بشری نفس امّاره انسان است. داشتن یک زندگی الهی و عمل به آن انسان را از ظلمات به سمت نور می کشاند و فرد و جامعه را از کثرت ها به وحدت می کشاند. توجه داشته باشید که منشا شریعت الهی یکی است (اللَّـهُ) اما منشا شریعت بشری و غیر الهی متکثر است و به همان تعبیر خودمان هر آن کس به غیر از خداست! (أَوْلِیَا) و همین سبب خواهد شد که عمل به این شریعت انسان را به کثرت بکشاند و دچار چند گاننگی کند.(اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ)۲ و چون چند گانه شدن با نفس انسان هماهنگی ندارد و انسان مطلوب خود یعنی توحید خداوند را نمی یابد از زندگی مأیوس می شود و این می شود بزرگترین مشکل جهان غرب یعنی بی خدایی و در پس آن آخرت را می کشد به تباهی!

مصداق زمان حال

بزرگترین مصداق شریعت باطل در زمان حال - که هیچ گاه در طول تاریخ چنین رشدی نداشته - تمدن جهان غرب است و کسانی که شیفته این نوع زندگی شوند دنیا و عقبی خود را به تباهی کشانده اند. دستاورد های این تمدن اعم از تکنولوژی، راه باریکه هایی هستند که انسان به سلطگی غرب می کشد و برای همین مقام معظم رهبری مباحث تولید علم، تولید ملی، سبک زندگی اسلامی و... را مطرح می کنند تا راه خروج از سلطه تمدن شیطان را نشان دهند و کسانی که بطور جدی (نه سهل انگارانه!) بیانات و راهبرد های ایشان را دنبال کنند طعم زندگی الهی را انشاالله می چشند..(چه عوام و چه خواص).

تولید علم نه تقلید علم!


به فرمان مقام معظم رهبری وظیف امروز ما تولید علم است یعنی بایستی اولا" بینش نسبت به انسان و جهان و خدا را بینشی اسلامی کنیم (که این مهم تنها با نفوذ در علوم انسانی و پی ریزی اسلامی آن ممکن است.) ثانیا" بر اساس این تعاریف دست به ساخت ابزار هایی بزنیم که مطابق با شریعت الهی باشد، مطابق با فطرت انسانی باشد، مطابق با اسلام باشد و استفاده از این ابزارها انسان را به عبودیت خداوند بکشاند نه به معصیت آن. فی المثل وقتی که از مساجد اسلامی قرن چهاده دیدن میکنید به دلیل داشتن معماری اسلامی ناخود آگاه انسان را به سجود در برابر خدا می کشاند و انسان حال عبادت پیدا می کند اما در قبال آن استفاده از سیم کارت های نسل سوم (رایتل) انسان بیشتر به فساد و گناه دعوت می کند تا به عبودیت! پس در واقع ما نباید سخنان رهبری را به در و دیوار بزنیم و ندانیم چه پیامی برای ما دارد... این تقلید هایی که از تکنولوژی غرب داشته ایم خود دلیل نفهمیدن سخنان رهبری است. از آن طرف هم با آب و تاب این نفهمیدن را در رادیو و تلوزیون تبلیغ می کنیم!!

Komail

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی