رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: نسل پیامبر از طریق حضرت زهرا(س) باقی مانده است؛ یکی از بهترین نعمتهایی که خداوند به بندگان میدهد فرزند صالح است و بالاترین نعمت نصیب پیامبر(ص) شد، چرا که یکی از محبتهای خداوند به پیامبر(ص) وجود پاک فاطمه زهرا(س) است.
وی تاکید کرد: حضرت زهرا(س) میتواند الگوی رفتاری مناسبی برای مردان و زنان عالم باشد گاهی میگوییم آنها معصوم هستند و دسترسی به آنها سخت ولی این به معنی عدم دسترسی نیست میتوانیم راه و روش آنها را در ابعاد مختلف زندگی انتخاب کنیم. اگر نمیتوانیم تمام معنویات زندگی آنها را اجرا کنیم ولی به نیمی از آن میتوانیم دسترسی داشته باشیم. حضرت زهرا(س) یک دختر، یک همسر و یک مادر نمونه است. پیامبری که سرمنشاء خلقت و آفرینش است بارها به فدای فاطمه زهرا رفته است و احادیث زیادی از پیامبر داریم که فاطمه(س) پاره تن من، قلب و جان من است.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف اظهار کرد: فاطمه(س) نیز همواره به پدر و مادر خود احترام میگذاشت و او باید برای ما الگو باشد. با احترام به پدر و مادر است که میتوانیم اجر دنیوی و اخروی کسب کنیم؛ حضرت زهرا(س) هیچگاه باعث عصبانیت حضرت علی(ع) نشد و در نبود حضرت، مدیریت و اداره منزل با حضرت زهرا(س) بود. حضرت زهرا(س) یک مادر نمونه نیز بود، فرزندانی را تربیت کرد که تا ابد الگوی خلقت هستند. وقتی از گاندی میپرسیدند برای نجات هندوستان الگویت کیست؟ میگوید حسینبنعلی(ع).
محمدی تاکید کرد: حضرت زهرا(س) فقط مشغول نماز خواندن نبود بلکه به مسائل علمی مختلف جهان نیز احاطه داشت. حضرت زهرا علم گذشته و حال را میدانست و با داشتن این همه علم و کمالات عفاف و حجاب خود را همیشه حفظ میکرد، خطبه حضرت زهرا(س) تا قیامت بینظیر است چرا که در آن درس نبوت، خداشناسی، امامت و تمام مسائل سیاسی وجود دارد. با تمام این اوصاف حضرت زهرا(س) هیچگاه نسبت به عفاف و حجاب خود بیاهمیت نبود.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال با عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی افزود: زنان جامعه در رسیدن به این دو حماسه میتوانند نقش مهمی داشته باشند. زنان جامعه همانند حضرت زهرا نباید نسبت به اتفاقات اطراف بیتفاوت باشند. حماسه سیاسی ما در خرداد ماه است که باید پای صندوقهای رأی رفته و نسبت به سرنوشت ممکلت خود احساس تکلیف کنیم که زنان در این راستا میتوانند نقش مهمی داشته باشند.
محمدی در ادامه با اشاره به حماسه اقتصادی گفت: در رسیدن به اقتصادی خودکفا، زنان جامعه میتوانند نقش مهمی ایفا کنند. بانوان در پوشیدن، غذا و امثال اینها اگر صرفهجویی داشته باشند و از تولیدات داخلی استفاده کنند میتوانند به اقتصاد مقاومتی کمک کنند.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف در پایان گفت: زنان جامعه ما باید خود را باور کنند و غربزده نباشند؛ اسراف در اسلام حرام است و بانوان جامعه برای رسیدن به یک اقتصاد پویا باید مصرفگرایی را کنار بگذارند و این جزو تکالیف شرعی، سیاسی و ملی است. امیدواریم زنان جامعه ما بتوانند در تمام مراحل زندگی حضرت(س) را الگوی خود قرار دهند.