شهدای مرصاد

وبلاگ شهدای مرصاد فعالیت در عرصه های فرهنگی،اجتماعی،مذهبی،سیاسی (ایران)
شهدای مرصاد
وبلاگ فرهنگی،اجتماعی "شهدای مرصاد"
(این وبلاگ در سال 92 و 93 جزء سه وبلاگ برتر استان خراسان رضوی شناخته شده)
بایگانی
یاد شهدا
آیه قرآن تصادفی مهدویت امام زمان (عج)
عملیات انتقام سخت

طراحی

رفیق شهیدم

طراحی

طبقه بندی موضوعی
خبرنامه پیامکی
کارنامه عملیاتهای دفاع مقدس
جنگ دفاع مقدس

اخبار ,اخبار سیاست خارجی جاسوسی امریکا از مشتریان ایرانی

 

اخبار سیاست خارجی - روزنامه "نیویورک تایمز" خبر داد

جاسوسی امریکا از مشتریان ایرانی "هواوی"

آژانس امنیت ملی امریکا موظف بوده تا از طریق نظارت بر شبکه های رایانه ای و تلفنی شرکت "هواوی" اطلاعات مورد نیاز را کسب کند. حمله سایبری آژانس امنیت ملی امریکا علیه این شرکت بزرگ چینی به مقر آن شرکت در "شنزن" چین انجام شده بود.

روزنامه "نیویورک تایمز" با انتشار گزارشی تازه از نفوذ آژانس امنیت ملی امریکا به سرورهای شرکت بزرگ ارتباطاتی "هواوی" چین خبر داده است.

 

به گزارش "تدبیر"، خبرگزاری "رویترز" با اعلام این خبر افزوده است :"طبق گزارش روز شنبه روزنامه "نیویورک تایمز" آژانس امنیت ملی امریکا به سرورهای اصلی شرکت بزرگ جینی ارائه دهنده خدمات ارتباطاتی "هواوی" نفوذ کرده و اطلاعات مرتبط با مدیران ارشد آن شرکت را ربوده است."

 

روزنامه "نیویورک تایمز" در ادامه اشاره کرده که آژانس امنیت ملی امریکا در عملیاتی تحت عنوان "ضربه بزرگ" به سرورهای "هواوی" حمله کرده است. این روزنامه امریکایی با استناد به اسناد فاش شده توسط "ادوارد اسنودن" مقاطعه کار پیشین دستگاه امنیتی امریکا این خبر را منتشر کرده است اسنادی که بخشی از آن را روزنامه آلمانی "اشپیگل" پیش تر منتشر کرده بود.

 

روزنامه "نیویورک تایمز" در ادامه به اهداف آژانس امنیت ملی امریکا از این اقدام هکری اشاره کرده و افزوده است که جاسوسی اطلاعاتی از مشتریان شرکت "هواوی" از جمله از ایرانیان یکی از اهداف این برنامه بوده است و در این مورد می افزاید :"یکی از اهداف عملیات آژانس امنیت ملی امریکا از این حمله آن گونه که نشریه تایمز در سال 2010 میلادی مدعی شده بود یافتن ارتباط میان "هواوی و ارتش چین بوده است.

 

با این حال اکنون اسناد "نیویورک تایمز" نشان می دهند که هدف آژانس امنیت ملی امریکا استخراج فناوری به کار گرفته شده توسط شرکت "هواوی" بوده است. این روزنامه امریکایی در ادامه افزوده است که آژانس امنیت ملی امریکا موظف بوده تا از طریق نظارت بر شبکه های رایانه ای و تلفنی شرکت "هواوی" اطلاعات مورد نیاز را کسب کند.

 

حمله سایبری آژانس امنیت ملی امریکا علیه این شرکت بزرگ چینی به مقر آن شرکت در "شنزن" چین انجام شده بود. روزنامه "اشپیگل" گزارش داده بود که آژانس امنیت ملی امریکا فهرستی از اطلاعات 1.400 مشتری و تعداد زیادی از مهندسان آن شرکت را ربوده است. میزان اطلاعات به قدری زیاد بوده که در یکی از اسناد آن آژانس آمده است که میزان اسناد داخلی به دست آمده به قدری زیاد است که "ما (ماموران امنیتی) نمی دانیم با آن ها چه کنیم."

 

روزنامه "نیویورک تایمز" در بخش دیگری از گزارش خود افزوده است که یکی از اهداف عمده آژانس امنیت ملی امریکا از حمله به این شرکت بزرگ ارتباطاتی دسترسی به اطلاعات مشتریان آن شرکت از کشورهای از جمله از ایران بوده و در این مورد می افزاید :"شرکت "هواوی" سالانه 40 میلیارد دلار سرمایه گذاری در کشورهای مختلف جهان انجام می دهد.

 

همین امر آژانس امنیت ملی امریکا را بیش از پیش به کسب اطلاعات در مورد مشتریان آن کشور جلب کرده است. در این میان "اولویت های اصلی" آژانس کسب اطلاعات از مشتریان اصلی "هواوی" از جمله از کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان، کنیا و کوبا بوده است."

 

آژانس امنیت ملی امریکا در حالی مرتکب جاسوسی از شرکت "هواوی" و هک سرورهای آن شده که در سال 2013 میلادی نیز ژنرال "مایکل هیدن" رییس پشین آن نهاد اطلاعاتی مدعی شده بود که شرکت چینی "هواوی" علیه غرب جاسوسی کرده و براساس برخی مستندات از کشورهای غربی اطلاعات کسب می کرده است. "هیدن" مدعی شده بود که این شرکت عظیم اطلاعاتی اطلاعات کسب شده از دستگاه های مخابراتی امریکا و غرب را در اختیار سازمان های اطلاعاتی و امنیتی چین قرار داده است.

 

خبرگزاری "رویترز" در پایان اشاره کرده که این اسناد در حالی منتشر شده اند که "میشل اوباما" همسر رییس جمهوری آن کشور هم اکنون در چین به سر می برد و در روز شنبه در جمع دانشجویان از لزوم دسترسی آزاد به اطلاعات به عنوان حقی جهانشمول سخن گفته بود.

اخبار سیاست خارجی - تدبیر

Komail

نظرات  (۳)

۱: ماجرای منویات رهبری در دعای عهد و صدر اسلام

هر سپیده، دعای عهد ما را می خواند

بیاییم ما هم دعای عهد و پیمان با امام زمان مان را بخوانیم. هر سپیده زمزمه کنیم که «خدایا در این صبح و ایام زندگیم، دوباره عهد، پیمان و بیعتی ابدی و پایدار با او (عج) می بندم: «اللَّهُمَّ إِنِّی أُجَدِّدُ لَهُ فِی صَبِیحَةِ یَوْمِی هَذَا وَ مَا عِشْتُ مِنْ أَیَّامِی عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فِی عُنُقِی لَا أَحُولُ عَنْهَا وَ لَا أَزُولُ أَبَداً». خداوندا! مرا را از انصار او، از یاورانش، از مدافعانش و از شتابندگان در برآوردن خواسته هایش، و از فرمانبران اوامر وی و پشتیبانانش بگردان! درست است که ما پشت سر هم این عبارات را می خوانیم؛ اما، هر کدام از آنها، نه خان، که یک خوان تقرب است و تنعم از آن، سالها زمان می برد: «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّینَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِینَ إِلَیْهِ فِی قَضَاءِ حَوَائِجِهِ وَ الْمُمْتَثِلِینَ‏ لِأَوَامِرِهِ وَ الْمُحَامِینَ عَنْهُ». زاد المعاد - مفتاح الجنان، ص ۳۰۲.

چهار مرتبه اطاعت از ولیّ امر؛ بالاترین مرتبه: «وَ السَّابِقِینَ إِلَى»

در مراتب پیروان ولیّ امر، کمینه، چهار مرتبه را می توان بیان کرد: آ. عمل به «امر» ولیّ امر؛ ب. عمل به «اَماره یا همان اشاره» ایشان. ج. عمل به «اراده و نیت» ایشان؛ د. پیشی گرفتن از دیگران در عمل به اراده ایشان؛ نمونه ای تاریخی از عدم پیروی از اراده و منویات پیامبر و تبعات آن:

پیامبر خدا (ص) هنگام فتح مکه، اعلام عفو و امن عمومی کرد و تنها چهار نفر را استثناء کرد و فرمود: این چهار نفر حتی اگر به پرده کعبه هم آویخته بودند، بکشید! از آن جمله، عبد الله بن ابی سرح مرتد و مفتری بود. در فتح مکه، عثمان (برادر شیری/ مادری) وی، او را در خانه خویش پنهان کرد. سپس او را برای امان گرفتن و بیعت با رسول خدا (ص) برد؛ پیامبر (ص) سه بار از دست دادن برای بیعت با وی خوداری کرد تا در این مدت کسی او را بکشد، اما چنین نشد و در مرتبه چهارم، پیامبر (ص) بیعت او را پذیرفت. پس از بیرون رفتن عثمان، حضرت فرمود: آیا در میان شما یک مرد با بصیرت نبود تا این خبیث را بکشد؟ از بیعت با او خودداری کردم تا شاید یکى از شما او را بکشد! بی بصیرت ها گفتند: آنچه دردل تو بود را درنیافتیم! نمی شد با چشم اشاره ای بکنی؟۱

وقتی این فرازهای شگرف دعا در تبیین مراحل چندگانه اطاعت از ولیّ امر طی شود، نوبت به درخواست مقام اطاعت از اراده و سپس شهادت می رسد: «وَ السَّابِقِینَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْهِ». اگر می خواهیم به مقامت شهادت برسیم، باید مراتب چهارگانه پیروی از ولیّ امر را از همین حالا تمرین کنیم. چنین نیست که وقتی در محضر حضرت بقیت الله هر روز توفیق دعا و ادعای «عمل به اشاره یا عمل به اراده» بکنیم و ایشان به ما نفهماند که تنها با دعا و ادعای نمی توان امام زمان را یاری کرد. در همین راستا حاشیه دیدار نائب امام زمان در ۱۹دی ۹۲ با مردم قم بیدارگر است:

یک نفر به رهبرمان می گوید: «از تو به یک اشارت از ما به سر دویدن» و امام خامنه ای می گوید: کار از اشاره گذشته است! دل انسان خیلی می گیرد! یعنی ما نه اهل شهادت هستیم، نه اهل پیشی گرفتن در عمل به اراده و منویات رهبری، نه اهل عمل به اشاره و به اماره ایشان، و حتی نه اهل عمل به امر ایشان! ما با خودمان چه می کنیم؟! «أبکی لظلمة قبری! ابکی لضیق لحدی، أبکی لسؤال نکیر و منکر».

۳. یک امر رهبری برای کسانی که در سطح «ممتثلین لأوامره» و در هوای رجعت اند

امام خامنه ای در سخنان حرم رضوی در نوروز ۹۳: «نمی گوییم خرید جنس خارجی حرام است، امّا عرض می کنیم خرید جنس داخلی یک ضرورت برای مقاوم‌سازی اقتصاد است و بر روی همه چیز این کشور تأثیر می گذارد. باید به این توجّه کرد؛ این نقش همه مردم است. البتّه در اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگر، مسئولیّت مسئولان و مدیران کشور از دیگران بیشتر است».

در این سخن، هم امر هست، هم اماره و اشاره و هم اراده و البته ظرفیت برای تمرین «والسابقین الی ارادته» هم فراهم است. ما مرد کدام مرتبه ایم؟ امر یا اماره و اشاره یا ارده یا مسابقه در عمل به اراده؟ روشن است که نویسنده بسیار گزاف گفته است اگر حتی خود را کاملاً اهل عمل به امر نائب امام زمان بداند؛ اما در این کشور آسمانی، همواره کسانی بوده اند که اشک شوق ولیّ فقیه را در آورده اند و حتی رشک آنها بوده اند.

------------------------------------------------------
1. دلائل‏النبوة، ج ‏۵، ص ۶۳. نقل سبل الهدى، ج ۱۰، ص ۴۱۷: «رسول الله (ص) یوم الفتح، أمّن النّاس إلا أربعة نفر منهم عبد الله بن أبی سرح، فاختبأ عند عثمان بن عفّان، فلما دعا رسول الله صلّى الله علیه و سلم النّاس إلى البیعة جاء به عثمان فقال: یا رسول الله، بایع عبد الله، فرفع رسول الله صلّى الله علیه و سلم رأسه، فنظر إلیه ثلاثا کلّ ذلک یأبى، فبایعه بعد ثلاث ثم أقبل على أصحابه فقال: أما منکم رجل رشید یقوم إلى هذا الخبیث؟ إنّی کففت یدی عن بیعته لتقتله، قالوا: ما درینا یا رسول الله ما فی نفسک، هلّا أومأت بعینیک؟».
۰۵ فروردين ۹۳ ، ۱۷:۳۹ از وبلاگ شهید معصومیان

سلام علیکم
بی نهایت از وبلاگ زیبا و ارزشی شما تقدیر و تشکر می کنم
دقایقی رو در وبلاگ پرمحتوا و عطرآگین تون سپری کردیم، خدا خیرتون بده.
یقینا این مکتوبات می تونه ذخیره و ره توشه و باقیات و صالحاتی باشه برا سرای باقی.
به رسم ادب وبلاگ شما لینک شد
قلم تون همواره ماندگار
موفق باشید/ یاعلی
سنگ‏ریزه‏ ها سیاه،
آسمان کبود،
دست‏های مهربان کبود،
در سیاه، سوخته، مثل سینه زمینیان، آسمان.
پهلوی زمان شکسته است.
حق دارد آسمان اگر زانو بزند این همه غم را.
سکوت، غم بزرگی است که گلوی پرنده ‏ها را می‏ فشارد.
بعد از تو، حق دارند اگر نخوانند. بعد از تو، رد پاها به کدام سو می‏روند؛ وقتی مدفنت، مشام هیچ نسیمی را معطر نمی‏ کند؟

مبادا که بیراهه‏ ها، نشان تو را دوباره بخواهند از همه صراط‏ های مستقیم، پنهان کنند! کاش نشانه‏ای به قاصدک ‏ها می‏دادی! کاش...![ناراحت]

سالروز شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا تسلیت باد...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی